Lakás- Ház- Épület Villanyszerelés

Megvásárolta otthonát, de felújítaná annak villamos hálózatát? Építkezett és szüksége van arra, hogy egy jól képzett villanyszerelő csapat elkészítse a teljes elektromos szerelést? Kicseréltetné a régi vezetékeket, vagy áthelyezné a konnektorokat?

Az ELEKTROBRAND Budapest összes kerületében és a főváros vonzáskörzetében innovációs műszaki kivitelezéseket nyújt komplett épületvillamossági megoldásokkal.
Kapcsolatfelvétele után, telefonos egyeztetést követően 3-5 munkanapon belül ingyenesen felmérjük az Ön által meghatározott villanyszerelési munkálatokat, majd záros határidőn belül elkészítjük Önnek a tételes villanyszerelési árajánlatot.
A helyszíni felmérés alkalmával, ha rendelkezik vele, akkor kérjük készítse elő a lakás, ház alaprajzának egy példányát. A felmérés alkalmával együtt átbeszéljük és bejelöljük a kapcsolók, konnektorok, internet, tv kiállások helyeit és mindeközben folyamatosan innovatív tanácsokkal látjuk el Önt.

Korszerű elektromos, műszaki megoldásokat alkalmazunk, ugyanakkor könnyen áttekinthető technológiát biztosítunk a lakó és egyéb épületek villamos kivitelezéséhez.
Nem csak erősáramú rendszerek kiépítésével, hanem riasztó berendezések alapszerelésével, kamera megfigyelő rendszerek alapszerelésével, gyengeáramú hálózatok kivitelezésével, telefon, kaputelefon, tv és számítógép hálózatok kiépítésével is foglalkozunk.