Gyengeáramú villanyszerelés

Nincs internet, vagy telefon a másik helyiségben? Kamerarendszert szeretne kiépíteni, vagy más gyengeáramú rendszert szeretne telepíteni? Nem működik a csengő, vagy a kaputelefon?

Az ELEKTROBRAND villanyszerelő csapata általánosságban 2-3 nap alatt elvégzi az Ön által kijelölt feladatot.

A technika fejlődésével folyamatosan fejlődnek a gyengeáramú rendszerek is, ezért célszerű az új lakás, ház építése előtt gondosan átgondolni, megtervezni az eszközök és szolgáltatások igénybevételéhez mérten a gyengeáramú villamos tervet.

A gyengeáramú vezetékek részére célszerű külön csőhálózatot kiépíteni, hiszen teljesen más feszültség és áram értékekkel működnek, ezenkívül a külön csőhálózatban való szerelésnek érintésvédelmi szerepe is van, ráadásul a csőhálózati megoldásokkal a későbbiekben pedig költségeket lehet megtakarítani.

A teljesség igénye nélkül gyengeáramú szerelések:
-számítógép hálózat
riasztó rendszerek
-kamera rendszerek
-kaputelefon
-antenna

Megkeresését követően ajánlunk Önnek egy időpontot az ingyenes helyszíni felmérésre. A felmérés után készítünk Önnek egy személyre szabott, tételes árajánlatot.

Korszerű elektromos, műszaki megoldásokat alkalmazunk, ugyanakkor könnyen áttekinthető technológiát biztosítunk a lakó és egyéb épületek gyengeáramú villamos kivitelezéséhez.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon az ELEKTROBRAND villanyszerelő csapatához bizalommal, várjuk megkeresését az elérhetőségünk bármelyikén.